A lúgosító búzafűlé

A búzafüvet legtöbbször frissen facsart vagy elkészített ital formájában használják az emberek, mert a növény tápanyagai és előnyeit ekkor állnak a legjobban a rendelkezésünkre. A búzafűlé egy kiváló lúgosító élelmiszer, amelyet fel lehet használni a napi vitaminbevitel növelésére, illetve számos probléma kezelésére, sőt még böjtölésre, méregtelenítésre is. Számos tudományos bizonyíték igazolja már a lúgosító búzafűlé ezen előnyeit.

buzafu-logosito

Méregtelenítés és energiaszint-növelés

A Hippokratész Intézet megjegyzi, hogy búzafűben található klorofill a vér hemoglobinjának szerkezetét utánozza, éppen ezért segít a szervek oxigénellátottságának fokozásában. A búzafűlé fogyasztása tehát nemcsak lúgosítja a szervezetet, hanem fokozza a fogyasztó energiaszintjét, állóképességét és hangulatát is.

Orvosi felhasználásra

A búzafüvet sok orvos ajánlja, mivel hisznek abban, hogy a betegeket bizonyos esetekben ezzel a lúgosító itallal is hatékonyan lehet gyógyítani. A búzafűlevet fel lehet használni például a nátha, a hörghurut, a fertőzések, a torok- és a szájgyulladások kezelésére. A homeopaták és a népi gyógyászat szakemberei a betegekkel búzafűlevet itatnak a köszvény, a rheumatoid arthritis, a megmagyarázhatatlan bőrkiütés és a székrekedés kezelésére is. Vannak, akik úgy vélik, hogy a búzafű-diéta nyers gyümölcsökkel és zöldségekkel kombinálva segít csökkenteni a rákos daganatok kialakulásának esélyét is, mivel egy ilyen étrend nagyon sok antioxidánst juttat a szervezetbe.

Táplálás

A Centers for Disease Control azt javasolja, hogy a szervezet pH-szintjének a megőrzése érdekében fogyasszunk legalább öt adag gyümölcsöt és zöldséget naponta, hogy maximalizáljuk az egészségünket. A búzafű legalább egy adagot kínál ebből az ötből. Mindössze 7 kalóriát tartalmaz, viszont nagyon jó forrása a C-vitaminnak és a vasnak. Ezenfelül javítja az emésztést és hatékonyan kezeli az olyan emésztési zavarokat is, mint például a colitis ulcerosa.

Lúgosító termékek

Tündérvíz Lúgox 401,5 L

Tündérvíz Lúgox 40 1,5 L

Lúgos és oxigénnel dúsított ásványvíz, az elsavasodott szervezet méregtelenítésére, a szervezet pH szintjének helyreállítására, fáradtság, gyulladás, stressz esetén, tisztító kúrákhoz ideális.

Ár: 330 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!